Nieuwe dingen afgewerkt.

Je zou bijna denken dat ik me niet meer bezighoud met Diamont painting hè.
Maar niets is minder waar hoor.
In de afgelopen periode heb ik een aantal setjes onderzettertjes gemaakt en een mooie sneeuwpop en een kersttreintje met verlichting.
En op het moment heb ik een Kerstboompje onder handen.
Ik kan niet altijd bezig zijn met mijn hobby’s en bovendien heb ik er ook weer eentje bij maar de tijd die ik er aan kan besteden gebruik ik goed. Oh ja en kerstkaarten heb ik ook veel gemaakt maar die zijn allemaal verstuurd. 🙂
Om even aan te geven waarom ik niet altijd met diamond painting bezig kan zijn….
Mijn andere hobby’s zijn wandelen, breien, met Lego bouwen, mijn 5 maanden oude kat Joep opvoeden, mijn websites bijhouden en lezen (in willekeurige volgorde). Voordat ik ik mijn pensioen aankondigde zei ik altijd al dat ik eigenlijk helemaal geen tijd had om te werken.
Die tijd is inmiddels aangebroken. Tot 1 januari 2024 heb ik vakantie en vanaf 1 januari 2024 ben ik met pensioen. Eigenlijk vervroegd pensioen want ik ben 6 maanden eerder gegaan. Ik had er helemaal geen zin meer in. Het werk wat ik ruim 20 jaar met heel veel plezier heb gedaan werd verpest door een veranderde sfeer. En als ik ergens niet tegen kan dan is het een slechte sfeer. Ik zou er dan ook letterlijk ziek van zijn geworden en daarom ben ik 6 maanden eerder met pensioen gegaan.
Dus nu lekker tijd voor mijn hobby’s en mijn kinderen en kleinkinderen.
Genieten dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo