Foto verouderd

Ik zit net te kijken naar de beginpagina van deze site en zie de foto van mijn hobby hoekje in de woonkamer.
Dat is inmiddels wel wat veranderd en binnenkort dus maar eens een nieuwe foto maken.
Er staat nu een mooi opbergsysteem voor de steentjes die ik over heb.
Steeds als er een painting af is berg ik de overgebleven steentjes netjes op. In de “toren” die je op het bureautje ziet staan zitten allemaal kleine potjes met de kleurcode van de steentjes erop. Op 10 februari schreef ik daar al uitgebreid over.
De oude lamp is ook weg en daarvoor in de plaats heb ik een daglicht lamp gekocht die je kunt dimmen maar ook op zachter licht in kunt stellen. En dan bedoel ik qua kleur.
En dat is een stuk rustiger aan mijn ogen. Het glasvocht in mijn ogen is namelijk wat vertroebeld waardoor ik snel last krijg van te fel licht.

En om nou binnen met een zonnebril op te gaan zitten dat gaat toch echt te ver. 😀
Op deze foto zie je ook de painting aan de muur hangen van de hond die ik jaren geleden had airdale terriër Bingley. Ik had daar nog een mooie foto van waar ik een painting van liet maken. Ernaast hangt de foto van onze Fleurtje, een van mijn overleden katten. Die kun je in de galerij bekijken als je dat leuk vindt want op deze foto zie je haar niet.
Ik probeer ook nog een mooie foto te maken van onze Bram. Die leeft gelukkig nog wel, maar hij is inmiddels al wel 19 jaar oud.
Ik ben nu ook met een mooie painting bezig. Eentje met schelpen en zeesterren. Hij is al best ver af en zodra hij helemaal af is zet ik er weer een foto van op de site uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo