Maandag – vrije dag

Op maandag werk ik niet. Althans niet op kantoor.
In de ochtenduren poets ik vaak, maar soms doe ik dat ook op zaterdag zodat ik de hele maandag vrij kan houden voor dingen die ik graag doe.
Straks ga ik bijvoorbeeld even naar de Action om een nieuw A3 lightpad te kopen.
De huidige begint kuren te vertonen maar ja wat wil je bij een dagelijks gebruik gedurende een jaar of 5. 🙂
Bij de Action zijn ze niet duur (slechts € 19,95) en die zit vlak bij ons huis op maximaal 10 minuten lopen.
En daar is het heerlijk weer voor.
Daarna ga ik waarschijnlijk nog even bezig zijn met de diamond painting die ik onder handen heb en vanmiddag ga ik naar mijn vriendin waar ik altijd met kleine projecten bezig ben, zoals sleutelhangers, onderzetters, boekenleggers enz.
Nu denk je misschien: waar blijf je met al dat spul? Nou soms geef ik de kleine dingetjes weg. Bijvoorbeeld sleutelhangers en kerstboomhangers. Of als verjaarscadeautje aan iemand waarvan ik weet dat hij/zij dat leuk vindt.
En elk jaar in september/oktober sta ik op de hobbybeurs Expo Breda, waar ik paintings en aanverwante artikelen verkoop. Natuurlijk voor een kleine prijs maar dat is niet erg. Ik hoef er niet op te verdienen. Maar met de opbrengst kan ik zelf weer wat aanschaffen en dat is toch leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo