Opbergsysteem

Elke keer als je een painting af hebt hou je wel steentjes over.
In het begin gooide ik ze nogal eens weg totdat ik een paar keer meemaakte dat ik steentjes tekort kwam. Natuurlijk kun je contact opnemen met de betreffende winkel en dan sturen ze de ontbrekende steentjes gratis op hoor, maar dan moet je erop zitten wachten.
Ik bewaar ze nu dus en heb er een handig opbergsysteem voor gekocht. Op de foto zie je er 2 op elkaar gestapeld.

Er zitten kleine potjes in waar ik een stickertje met de kleurcode op heb geplakt. Kom ik de volgende keer iets tekort dan kan ik het zo pakken.
En dat niet alleen maar je kunt ook gewoon blanco canvas met lijmlaag kopen en daar zelf een ontwerp op maken. Dan heb je in elk geval allerlei kleuren steentjes op voorraad en kun je iets maken wat niemand heeft. Hoe leuk is dat? ;-)
Het onderste laatje heb ik leeggemaakt en daar heb ik de steentjes in zitten voor de painting waar ik mee bezig ben en een pincet, schudbakje en en wax.
En zo heb ik alles bij de hand en kan ik heerlijk zitten werken in mijn eigen hoekje in de woonkamer. smile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo