Ik kon het niet laten

 Al een paar jaar was ik op zoek naar één of meerdere paintings die de vier seizoenen uitbeelden. Tot vorige week had ik nog niets kunnen vinden maar nu wel! Het was niet direct wat ik bedoelde maar wel zo mooi en vooral ook bijzonder dat ik het niet kon laten ze alle vier te bestellen. Het zijn schilderijen van Giuseppe-Arcimboldo (Milaan, 5 april 1527 – aldaar, 11 juli 1593) is een kunstschilder uit de Italiaanse renaissance. Dat wist ik ook niet hoor maar ik heb het even opgezocht vanwege deze aankoop en dit artikel. 😉

Het duurt misschien nog jaren eer ik er aan begin maar ik ben me aan het voorbereiden op mijn pensioen. Dat houdt in dat ik al veel hobbymaterialen aan het verzamel ben. Diamond paintings maar ook andere dingen om mijn creatieve geest mee te kunnen bevredigen. 😆
Ik moet nog 18 maanden werken voordat ik mijn pensioengerechtigde leeftijd bereik maar ik ben mogelijkheden aan het onderzoeken om toch eerder te kunnen stoppen met werken. Het werken valt me steeds zwaarder en alle veranderingen die plaatsvinden doen daar ook geen goed aan. Maar als ik niet meer werk moet ik me wel bezig kunnen houden. Niet zo moeilijk als je veel hobby’s hebt maar je moet er wel dingen voor aanschaffen. En kan dat financieel allemaal nog wel als ik eerder met pensioen ga? Ik ben dat nog aan het uitzoeken maar schaf intussen al een en ander aan om me mee bezig te kunnen houden op dagen dat naar buiten gaan geen optie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo