Paintings opbergen.

Ik koop altijd wissellijsten bij de Action voor mijn paintings.
Maar op enig moment heb je zoveel lijsten dat je niet meer weet waar je het moet laten.
Daar heb ik vandaag iets op bedacht. De paintings die ik maak zijn haast altijd 30 x 40 cm groot.
Dus heb ik nu transparante showmappen besteld en een ordner zodat ik de paintings goed kan opbergen.
Ik ga dus een aantal lijsten verkopen en die ik overhoud daar stop ik steeds andere paintings in.
De objecten die niet ophangen zitten dan mooi opgeborgen in plastic hoesjes in een ordner. Je kent ze misschien ook wel van school. Dan stopte je ze in je multomap. Ik heb een ordner op het juiste formaat besteld en dan kunnen er zeker wel 25 in denk ik. Als het goed is komt het spul maandag binnen dan zal ik een foto maken van de paintings zoals ik ze heb opgeborgen. Zo iets is ook handig om mee te nemen naar de beurs. Dan kunnen bezoekers er op hun gemak naar kijken zonder ze te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo