Deel 2 Johannes Vermeer

Het Melkmeisje van Johannes Vermeer is het tweede deel van het drieluik van Johannes Vermeer.
Het derde deel is inmiddels ook binnen en zojuist voorbereid. Daar kan ik dus aan beginnen wanneer ik wil.
Ik denk wel dat dit langer gaat duren wat de opdruk is wat onduidelijker. Het contrast is niet groot genoeg dus je moet erg goed opletten of het om een 8 of een 6 gaat bijvoorbeeld en ook het verschil tussen de 7 en het ? is erg onduidelijk.
Maar dat is een kwestie van heel goed uitkijken. Daardoor duurt het waarschijnlijk wel langer voordat hij af is maar dat is ook niet zo erg want ik ben niet aan tijd gebonden. Over het melkmeisje heb ik maar 2 weken gedaan. Nou als dat altijd zou gebeuren dan zou ik er 26 in een jaar maken. Dat is wel erg veel hè. (:kiss:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo