Een kopje koffie met een vleugje romantiek

Ik heb deze painting gemaakt voor een hele lieve verpleegkundige die ons bijstond bij het verzorgen van mijn zieke moeder. Ze kwam bij ons eerst meer voor wat huishoudelijke zaken maar door, naast haar werk, verder te studeren was zij al snel echt verpleegkundige.
Zij was echt ook een steun en toeverlaat voor mijn vader die alle mogelijke moeite deed om mama thuis te verzorgen want haar grootste schrik was om naar een verpleeghuis te moeten.
Samen met Marissa en met ons als kinderen hebben we dat kunnen voorkomen en kon mama na een ziekbed van een aantal jaren vredig sterven in haar eigen vertrouwde omgeving. Heel veel bewondering heb ik voor mijn lieve papa en voor Marissa die met heel veel liefde en geduld ervoor gezorgd hebben dat dit mogelijk was. En aangezien Marissa verslaafd is aan koffie heb ik deze painting voor haar gemaakt. Dat vleugje romantiek is dan haar gezellige relatie met mijn oudste zoon. 😀

In de galerij zie je een grotere afbeelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo