De hond is af

Op 8 oktober begonnen met de hond die op het toilet de krant zit te lezen en sinds gisteren is hij af.
Hij is gevernist en zoals op de foto te zien is, heb ik hem aan een hangertje opgehangen om te drogen.
Vandaag kan ik hem inlijsten en op zijn plekje in ons kleinste kamertje hangen.
Ik heb er iets meer dan 5 weken over gedaan. Maar hij was ook niet makkelijk want in de donkere vakjes hadden ze wel zwarte tekentjes gezet maar die waren vrij licht afgedrukt zodat ik er zelfs mijn loep bij moest pakken om te zien wat waar moest. Maar het is gelukt en hij is mooi geworden.
Gisterenavond heb ik alweer de volgende voorbereid.
Dat is er eentje die voor Kerstmis af moet zijn want het is een afbeelding van de Kerstman met Rudolph op het dak om pakjes in de schoorsteen te gooien. Maar aangezien hij mooi duidelijk geprint is zal ik hem wel op tijd af hebben. Ook als ik er niet dagelijks aan werk.Ik heb die al meer dan een jaar in de la liggen en vond het nu tijd worden om hem aan de kerstcollectie toe te gaan voegen.
Ik heb er al meer voor Kerstmis liggen hoor.
Dat kun je zien in de galerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo