Niet mooi

De dikke dame aan de afwas.
Ik had me er echt op verheugd maar wat valt die tegen.
De bedoeling was dat deze afbeelding in mijn keuken zou komen te hangen maar dat gaat niet gebeuren. Alles aan deze painting viel tegen.
Ten eerste waren de steentjes rond maar dat is mijn eigen schuld, dat had ik aan moeten geven bij de bestelling.
Maar de kwaliteit van het canvas was veel dunner als normaal waardoor ik het zelfs met een strijkijzer niet glad kreeg.De plaklaag was zo slecht dat ik die met een prittroller bij moest werken want anders vielen de steentjes eraf. Maar goed, ik wilde hem wel afmaken. Het resultaat zie je op de foto. Een hele fletse afbeelding. Ik hoopte de kleuren wat op te halen door hem met vernis in te spuiten. Dat hielp wel iets maar ik ben er nog steeds niet enthousiast over.
Ik heb deze painting gekocht bij AliExpres en heb al vaker gemerkt dat die kwalitatief toch wel minder zijn. Dus ik koop mijn paintings tegenwoordig gewoon bij een (web)winkel in Nederland. Waarbij de meeste paintings komen van Happy Painting en van Bol.com.
Je betaalt vaak wel meer maar dan heb je ook iets moois. Overigens zijn er ook vaak aanbiedingen van hele mooie paintings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo