Trechtertjes

Op de diverse sites voor Diamond painting zie je dit soort trechtertjes. Je kunt ze in elkaar duwen zodat ze plat zijn en dus makkelijk op te bergen. Dat leek mij ook wel wat en dus heb ik zo’n trechtertje aangeschaft.
Maar dat valt dus best tegen. Al zien ze er nog zo leuk uit met hun leuke kleurtjes, de steentjes glijden er niet soepel doorheen.
Het materiaal waarmee deze zeer buigzame trechtertjes zijn vervaardigd zorgt ervoor dat er veel steentjes aan blijven kleven.
Beter kun je bij bijvoorbeeld de Action, een setje van 3 of 4 trechtertjes kopen van gewoon kunststof.
Ik herinnerde me dat ik dat had gedaan om mijn ruitewisservloeistof van de auto bij te vullen. De grootste lag dus in de auto maar gelukkig had ik ook de kleinere exemplaren nog en het kleintste van de set is maar net zo groot als de trechter uit de diamond painting winkel maar laat de steentjes wel makkelijk doorglijden tot in het potje waarin ik ze wil opbergen. En zo’n heel setje trechters is ook nog goedkoper als één zo’n “speciaal” trechtertje. 😀
Het is maar een tip hoor. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo